“ELLUJÄÄMISE PSÜHHOLOOGIA” – alg- ja süvendatud tase (1 osa)

140.00 

Kirjeldus

Toimumisaeg: 17. September. 2022 – 12. veebruar 2023.a.

Kas tahaksite olla emotsionaalselt tasakaalus, hea tervise juures, omada häid suhteid teiste inimestega ja elus hästi hakkama saada? Kujutage ette, milline oleks Teie elu, kui saaksite tunda iga päev rõõmu ja turvatunnet, vaatamata enda ümber toimuvale. Mis oleks, kui ütleme Teile, et on olemas vahend, mis teeb materiaalse heaolu stabiilseks ja see vahend on ka Teis endas olemas.  

Mida paremas korras on Teil tervis, suhted ja eneseregulatsiooni võime, seda kergemini saate hakkama elu pingeolukordadega ning omate seejuures paremaid väljavaateid toime tulla kriisidega iseendas ja välises maailmas.

Kui arendate enda psüühikat ja hingejõudu, siis annab see Teile selge eelise. Teil areneb võime paremini kasutada oma intuitsiooni, näha ette sündmusi, mõista enda võimalusi ning seeläbi saate võtta vastu paremaid otsuseid oma elus. Kursusel läbitakse spetsiaalseid energeetilisi hingamis- ja liikumisharjutusi ning teisi praktikaid sisemise jõu arendamiseks. 

Algava kursuse “Ellujäämise psühholoogia” programm on välja töötatud selleks, et saaksite arendada eneseregulatsiooni võimet (näiteks saate kergelt oma emotsioone hallata) , omandada oskused, kuidas hoida ja parandada oma tervist, kujundada õige mõtlemise ja hoiaku materiaalse külluse saavutamiseks, õppida looma ja hoidma eluterveid suhteid enda ja ümbritsevatega ning efektiivselt kasutada ja suunata oma elujõudu. Seda kõike selleks, et elus paremini hakkama saada. 

Kursuse jooksul õpite kasutama biosensoorse psühholoogia praktilisi harjutusi ja meetodeid, mis on efektiivsed ja turvalised. Lisaks sellele, et ülalkirjeldatud oskused toetavad väga suurel määral inimese igapäevast toimetulekut, on need eriti vajalikud kriiside ja elu keerukuste korral.

Juhendaja: Anastasia Nazarova – Peterburi Biosensoorse Psühholoogia Instituudi juhtivspetsialist, biosensoorse massaaži ja tervendamise osakonna juhataja, 25- aastase kogemusega psühholoog- konsultant, Venemaa 2008 aasta Rekordite ja Saavutuste Raamatu laureaat innovaatiliste peenmateeria juhtimise meetodite õpetamisel.
Assisteerivad eesti biosensoorse psühholoogia spetsialistid, Tervise ja edukuse süvaõppe grupi kogenud liikmed. 

Kursus toimub vene keeles, eestikeelse tõlkega. Kursus toimub nii kohapeal kui online. Kursusel võivad osaleda osalejad erinevatest maadest. 

 

Kursuse teemad ja programm:

  1. Põhilised eneseregulatsiooni vahendid biosensoorse psühholoogia valdkonnas. Psüühilised reaktsioonid ja nende reguleerimine. Tajumise- ja mõtlemise vead. Emotsioonide ja tunnete erinevus. Emotsionaalne ja tunnetega seotud läbipõlemine ja kuidas neid vältida?
  2. Füüsilise tervise tagamine. Põhilised enesetervendamise praktikad. Toitumise olulisus eneseregulatsioonis. Tervist toetav eluviis. Toetava keskkonna loomine.
  3. Suhted rahaga. Materiaalse heaolu saavutamise viisid muutuvas ajas. Külluse saavutamine. Mõtteviis ja piiravad uskumused, mis pärsivad raha sissevoolu.
  4. Kriisiteooria. Kriitilised ekvivalendid ja kriitilised tsoonid. Kriitiliste tsoonide tunnusjooned, nendes olemine ja neist väljumine. Kriisiga toimetulek.
  5. Inimsuhted – heade ja toimivate suhete loomine ja säilitamine. Suhted lähedastega, töökaaslastega, sugulastega.  
  6. Jõud. Tahe ja tahtejõud. Kust Jõud meie ellu tekib, kuidas avaldub ja meid kannab. Energeetilised küllastumise praktikad – elujõu alus. Elu algallikas.

Toimumisajad:

1) 17 – 18 september 2022
2) 15 – 16 oktooberl 2022
3) 12 – 13 november 2022
4) 10 – 11 detsember 2022
5) 14 – 15 jaanuar 2023
6) 11 – 12 veebruar 2023

Kestus: laupäeval ja pühapäeval kell 10:00 kuni 16:00.

Kursuse pikkus: 6 kuud ( 6 kahepäevast sessiooni nädalavahetusel üks kord kuus).

Osalemise tingimused:

  1. Eelnev kogemus biosensoorsetes psühhodistsipliinides ei ole nõutud. Eelneva kogemuseta osalejatel on väga soovitatav osaleda kohapeal. 
  2. Kursuse õppesessioonide vahelisel ajal on nõutud kodutöö tegemine ja kord nädalas on võimalik kursuse grupiga omavahel koos praktiseerida.
  3. Kursuse õppesessioonidelt puudumised kooskõlastada kursuse juhendajaga hiljemalt õppesessioonile eelneval nädalal.
  4. Kursusega saab liituda ainult esimesel või teisel õppesessioonil, hiljem enam liituda ei saa.
  5. Kursuse raames käsitleme ja arutame ainult kursuse teemadega seonduvat. 

Hind: Kursuse maksumus on 750 eurot. Ühe korra hind eraldi iga korra eest tasudes 140 eurot/ kord.

Teistel 6 kuulistel kursustel osalejatele ja Biosensoorse Psühholoogia Süvaõppe kooli liikmetele teise samaaegse kursuse puhul hind -50%

Toimumine: Tallinnas, Madara tn. 29, II korrusel, Biosensoorse Psühholoogia Instituudi ruumides.

Kaasa võtta mugavad harjutamise riided siseruumides praktiseerimiseks ning kaustik ja harilik pliiats.

Registreerimine: vajalik on eelregistreerimine hiljemalt 16. septembriks, klikkides paremal “registreeru” või saates e-maili aadressil info@biosens.ee.

Ühe korra kaupa tasumisega registreerimine: vajalik on eelregistreerimine e-mailile: olavi@biosens.ee või telefonil 55601784 hiljemalt 16. septembrisk.

Osalustasu kanda 16. septembriks 2022 BSP Keskus OÜ a/a EE172200221071052730 Selgitusse märkida: Ellujäämise psühholoogia kursuse osalustasu 1 korra eest (140). Arve saamiseks saata rekvisiidid kohe registreerudes kursusele.

Kursuse lisainfo: 55601784 Olavi Randla, olavi@biosens.ee

Lisainfo FaceBookis: Leht: Biosensoorse Psühholoogia Instituut ja Grupp: Bioenergeetika Kursused Eestis