14-12-2019

1 nädalavahetus

inimese kohta /

99

Avaleht Kursused

Praktiline seminar: Telekinees – Võluri tööriist

Praktiline seminar: Telekinees – Võluri tööriist

Juhendaja

Privaatpostitus: Jevgeni Musin

Kategooria

Baaskursus Telekinees

Praktiline seminar: “ Telekinees - Võluri tööriist”
14. - 15. detsember 2019 (14.09 kell 11:00-17:00 ja 15.09 kell 9:00-15:00)
Tallinn, Madara 29, 2. korrus, Biosensoorse Psühholoogia Instituudi keskus

Telekinees - esemete mittekontaktne liigutamine, kui iga inimese loomulik oskus.
Mis on telekinees?
Telekinees ehk materiaalsete esemete liigutamine ilma füüsilise kontaktita, on reaalne nähtus, mida on võimeline esile kutsuma eranditult iga inimene. See on algselt inimese organismi ja psüühika kõige loomulikum seisund, imede toimumise seisund.
See toimub siis, kui inimene pöördub enda poole, mitte kellegi teise, vaid iseenda poole. See on pöördumine iseenda kui elusolendi poole, kellel on nii füüsiline keha, kui ka hing. Inimesele on hädavajalik ennast usaldada. See usalduse ja avatuse seisund iseenda suhtes annab võimaluse liigutada esemeid.
Milleks telekinees?
Telekinees on võimsaim tööriist tervendamiseks, enda ja ümbritsevate seisundi reguleerimiseks ja tasakaalustamiseks, suhtlemiseks, ise enda võimete tundma õppimiseks, elulise edukuse, rõõmu ja naudingu suurendamiseks.
Seminaril saab iga osaleja võimaluse õppida ise telekineesi efekti esile kutsuma. Juhendaja Evgeni Musin annab edasi teadmisi ja praktilisi oskusi iseenda seisundi reguleerimiseks ja loomulike võimete avamiseks.

Läbiviija: Evgeni Musin - Sankt-Peterburgi Biosensoorse Psühholoogia Instituudi juhtivspetsialist, teadusliku telekineesi uurimise osakonna spetsialist, Venemaa 2008 aasta Rekordite ja Saavutuste Raamatu laureaat innovaatiliste peenmateeria juhtimise meetodite õpetamisel, rahvusvahelise konkursi „Kaasaegsed meetodid psühholoogias ja pedagoogikas“ diplomant (UNESCO-UNISEF 2012).
Biosensoorse Psühholoogia Instituudi Eesti spetsialistid.

Tõlge eesti keelde.

Sihtauditoorium:
Programm on välja töötatud inimestele kes tegelevad isikliku arengu ja organismi sisemiste reservide tundmaõppimisega ning kes soovivad saada kogemust bioenergo-informaatika ja ekstrasensoorika valdkonnas.
Lähenemise uudsus ja eripära:
Programm tugineb Peterburgi Biosensoorse Psühholoogia Instituudi mitmekümneaastastele parafenomenide ja inimese loomulike võimete uurimistulemustele ja kogemustele.

Biosensoorse Psühholoogia Instituut on ainus Venemaa haridusasutus, kes on saanud litsentsi haridustegevuseks ja koolitustegevuseks sellistes valdkondades nagu ekstrasensoorika, biosensoorne psühholoogia, tervendamine, hingamise psühhotehnikad, paranormaalsed praktikad. Instituut on eksisteerinud ja tegutsenud alates 1993. aastast. Selle aja jooksul on õppetöö läbinud üle 200 000 inimese.

Praktilise seminari maksumus on 99.-
Pikkadel kursustel osalejatele ja spetsialistiiõppes osalejatele hind -50%

Kaasa võtta mugavad harjutamise riided ning kaustik ja harilik pliiats.

Toimumine: 14. - 15. detsember 2019 (14.09 kell 11:00-17:00 ja 15.09 kell 9:00-15:00)
Tallinn, Madara 29, 2. korrus, Biosensoorse Psühholoogia Instituudi keskus

Lisainfo ja registreerimine: vajalik on eelregistreerimine e-mailile: ger-da@hotmail.com hiljemalt laupäevaks enne loengu toimumist. Tel: 56646839 Gerda Valk
Osalustasu kanda BSP Keskus OÜ
a/a EE172200221071052730 Selgitusse märkida vastavalt: Seminari osalustasu (99). Arve saamiseks saata rekvisiidid kohe registreerudes.
www.biosens.ee
FaceBookis: Leht: Biosensoorse Psühholoogia Instituut ja Grupp: Bioenergeetika Kursused Eestis

Sildid :

Juhendajad

Privaatpostitus: Jevgeni Musin

Sankt-Peterburgi Biosensoorse Psühholoogia Instituudi juhtivspetsialist
VAATA LÄHEMALT

Sankt-Peterburgi Biosensoorse Psühholoogia Instituudi juhtivspetsialist

Osalustasu : 99 €

Tase : Algtase

Asukoht : Biosensoorse Psühholoogia Instituudi Tallinna keskus

Küsimusi?